Tour rond Chimay – 373 km

Datum evenement:

17 augustus 2024

Tijd evenement:

08:00

Hou je van een lange tour met mooie uitzichten en afwisseling tussen lange rechte stukken en bochtige wegen? Dan is deze tour op je lijf geschreven!

 

 

 

Wij doen onze deuren open vanaf 7u45. Vertrek is tussen 8u & 10u. Wij raden aan om ten laatste te vertrekken om 9u zodat je niet te laat terug bent.

Je start bij ons aan de zaak en krijgt een koffie of fruitsap met koffiekoek om de dag goed te starten.

In het begin van de tour rij je iets boven Bergen richting Frankrijk, je rijd tweemaal Frankrijk binnen en passeert langs kleine charmante dorpjes.

Tussen de twee grensposten rijd je ook langs de schitterende abdij van Chimay, als je dan weer de Franse grens oversteekt rijd je door een ommuurd middeleeuws dorp.

Eens je de laatste keer België binnenrijd kan je een fris drankje drinken in de Sunset lounge waar het terras uitkijkt op het prachtige Lac de l’Eau d’Heure.

Iets verder kan je ook stoppen om iets te drinken in een mooi stadje boven op een berg met een prachtig uitzicht over de Samber.

Spijtig genoeg komen aan alle mooie tours een eind en rijd je van daar weer richting onze winkel.

Gelukkig wordt je daar hartelijk ontvangen om nog iets te drinken tot 19u.

 

Heeft je compagnon geen motor en motorkledij? Klik dan hier voor meer informatie.

Is deze tour te veel van het goede? Bekijk dan onze kortere tour die georganiseerd is op dezelfde dag.

 

 

Aanmelden:

Ticket Type: Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket:
Hoeveelheid: Totaal

Van zaterdag 13 juli tot vrijdag 19 juli werken we enkel op afspraak, de toonzaal zal niet doorlopend open zijn. van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 3 augustus zijn wij gesloten. Mails worden verwerkt en verhuur van motors blijft doorgaand mogelijk.