Op motortour?

Wil je helemaal ontspannen door een prachtige omgeving cruisen? Wij organiseren 2 tot 3 keer per jaar een motortour! Voor € 15/per persoon kan je mee en geniet je ook nog eens van een koffiekoek en koffie voor vertrek! Neem je een passagier extra mee? Dan betaal je € 7 extra! Inschrijven is wel een must om je plekje te reserveren.

Planning Motortours 2024

Dit jaar zullen er twee motortours georganiseerd worden: eentje midden augustus en eentje midden september. Meer info volgt.

Inschrijvingen voor motortours kan tot drie dagen voor de start van de tour.

Mee op motorreis?

Met onze trouwste klanten trekken we elk jaar op motorreis en naar de MotoGP. Wil je graag meegaan? Dat kan maar dan wel niet zomaar…

Voor het jaarlijks gebruik van onze diensten verkoop, verhuur, winteropslag, motortours, onderhoud en mods, alsook voor aankopen in onze webshop, krijg je punten toegekend. Heb je het afgelopen jaar 1500 punten verzameld? Dan mag je gratis mee op motorreis! Heb je voor 300 punten gekocht, dan krijg je 20% korting. Voor 150 punten? Dan geniet je van 10% op de prijs.

Dit jaar trekken we naar Sussex, Engeland!
Vertrek? Donderdag 5 september 2024 om 9u20 van de Eurotunnel in Calais
Terugkeer? Zondag 8 september 2024

De MotoGP-reis naar Assen staat ingepland van vrijdag 28 juni 2024 t.e.m. zondag 30 juni 2024 en is inclusief een verblijf van 2 nachten en tickets voor het circuit. Afspraak in de lobby van hotel Van Der Valk Spier om 20u00 voor vertrek. Wie wil er mee?

Heb je 500 punten verzameld? Dan kan je gratis mee! Als je voor 150 punten gekocht hebt, krijg je 30% korting. Heb je voor 100 punten gekocht? Dan is dat 20% korting. Voor 50 punten geniet je van 10% korting.

Vragen?

Van zaterdag 13 juli tot vrijdag 19 juli werken we enkel op afspraak, de toonzaal zal niet doorlopend open zijn. van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 3 augustus zijn wij gesloten. Mails worden verwerkt en verhuur van motors blijft doorgaand mogelijk.