Wie zijn we?

Wij zijn Revolution Motors, dé plek voor de verkoop, verhuur en herstelling van motors.
Ook voor accessoires zoals motorhelmen of handschoenen zit je bij ons goed!

Ons verhaal

Het begon allemaal met de aankoop van een Kawasaki Z900 enkele jaren geleden. Zonder enige kennis van of ervaring met motors. Al snel verdiepten we ons dus in de motorwereld. Hoe verloopt het onderhoud? Welke onderdelen heb je allemaal nodig? Hoe installeer je zelf mods? Allemaal vragen die we wouden beantwoorden en die onze passie voor motors alleen maar vergroot heeft.

Vandaag de dag kan je bij ons terecht voor de verkoop, verhuur, het onderhoud en de herstelling van motors. Want we weten maar al te goed dat het kiezen van de juiste motor en het onderhoud ervan niet altijd even makkelijk is.

Daarnaast bieden we ook 2 tot 3 keer per jaar een motortour aan, alsook een motorreis en uitstap naar de MotoGP voor onze trouwste klanten.

Wil je je motor tijdens de wintermaanden ergens veilig op stal zetten? Ook dat kan bij ons!

Verkoop

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehandsmotor van een topmerk? Bij ons vind je motors van merken zoals Honda, Yamaha en Suzuki. Eén voor één merken die staan voor kwaliteit, power en performance!
Wil je zelf je motor verkopen? Dat komt dan goed uit want wij kopen ook motors aan!

Verhuur

Wil je eens een dagje rondcruisen?
Ook dat kan! In een paar klikken kan je je droommotor huren, waarop je de wereld kunt ontdekken.

Onderhoud

Je motor up-to-date houden en regelmatig controleren is van essentieel belang! Wij schakelen snel en helpen je graag verder zodat je veilig de baan op kan.

Motortours

Tourke doen op de motor? Graag! Wij organiseren 2 tot 3 keer per jaar een motortour waarbij we telkens andere regio’s verkennen. Maar da’s niet alles: ook trekken we jaarlijks op motorreis en naar de MotoGP!

Winteropslag

Je motor tijdens de wintermaanden veilig en droog op stal zetten? Dat kan hier ook bij ons!

Van zaterdag 13 juli tot vrijdag 19 juli werken we enkel op afspraak, de toonzaal zal niet doorlopend open zijn. van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 3 augustus zijn wij gesloten. Mails worden verwerkt en verhuur van motors blijft doorgaand mogelijk.